157291
Książka
W koszyku
Innowacyjny podział przepisów według technik gotowania, prawie 200 smakowitych przepisów, 80 fotografii dań.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Piotrków
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 111139 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tytuł oryginału: New vegetarian kitchen : raw, broil, fry, steam, simmer, bake, 2011
Uwaga ogólna
Na okładce: Innowacyjny podział przepisów według technik gotowania, prawie 200 smakowitych przepisów, 80 fotografii dań.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Innowacyjny podział przepisów według technik gotowania, prawie 200 smakowitych przepisów, 80 fotografii dań.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej